Disseny

Fotografia: Disseny de Studio Carreras realitzat a Can Pinyonaire Vitralls 2018. More info here.


El disseny i la creació de nous vitralls és un dels grans reptes del segle XXI.  A més d'oferir la possibilitat de crear rèpliques exactes de vitralls existents, i recrear dissenys tenint en compte l'arquitectura que ha d'envoltar la peça o els vitralls ja existents, des de Can Pinyonaire apostem fort pel vitrall contemporani. Des d’una concepció multidisciplinària de l'art com a element clau per a la creació de projectes de vitrall, col·laborem amb artistes contemporanis per dissenyar els nostres vitralls.  

Si ets pintor, il·lustrador o simplement vols que adaptem la teva peça preferida per convertir-la en un vitrall, contacta amb nosaltres i estudiarem la manera de fer-ho. Si tens una finestra i vols que et donem idees per a transformar-la en el tresor de la casa, trobarem el disseny que millor s'adapti a les condicions i la llum de l’espai on s’ubiqui. També podem crear elements d'il·luminació originals per a les teves estances o crear un cartell únic per al teu negoci.

Treballem les tècniques tradicionals com el vidre emplomat, la pintura sobre vidre, el vidre a l'àcid o els daurats sobre vidre i els compaginem amb tècniques més modernes com el fussing o les resines. 
Detall de Tricromia, vidre plaqué a l'àcid, 2020. Fotografia per Julián Sanspí.