Cursos i Conferències


















_

Can Pinyonaire ofereix cursos de pintura sobre vidre a grups d'entre 8 a 10 persones. Si sou un grup i us interessa aprendre aquesta tècnica d'origen medieval poseu-vos en contacte amb nosaltres. Si vens per compte propi, pots contactar amb nosaltres i t'avisarem quan tinguem un grup amb places vacants.

Si sou una escola, una universitat o un grup interessat a conèixer a fons la tècnica del vitrall, contacteu amb nosaltres i organitzarem un seguit de xerrades, tallers i visites guiades que s'adaptin als vostres interessos. 

L'Octubre de 2014, Can Pinyonaire Vitralls va organitzar el primer seminari sobre conservació de vitralls de caràcter internacional a Catalunya des de la celebració de la trobada del Corpus Vitrearum Internacional a Barcelona, l'any 1985. Noms tan reconeguts com Sarah Brown, Ivo Rauch, Sílvia Cañellas o Keith Barley van formar part d'aquesta jornada celebrada al Centre Cultural de la Mercè.

Actualment, ens estem dedicant a organitzar el proper congrés i forum internacional del Corpus Vitrearum Medii Aevi que tindrà lloc a l'estiu de 2022 a Barcelona.